Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و یکمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

21 آذر 1337، سازمان برنامه اعلام کرد محصول کارخانه ‌های قند کشور در سال به ۴۰ هزار تن رسیده است.

21 آذر 1355، ريچارد هلمز سفير امريكا در تهران در پايان مأموريت خود گفت: همكاري هاي نظامي امريكا با ايران ادامه خواهد يافت. وي گفت صادرات غيرنظامي امريكا به ايران از 400 ميليون دلار در 1972 به 2 ميليارد دلار در 1975 رسيد و اين رقم در 5 سال آينده به 40 ميليارد دلار خواهد رسيد.

21 آذر 1390، محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی با برپایی یک کنفرانس مطبوعاتی از طرح بهبود فضای کسب‌وکار دفاع کرد.

21 آذر 1392، ولی الله سیف رییس‌کل بانک مرکزی زمان اجرای «سیاست یکسان‌سازی نرخ ارز» را بعد از «اجرای فاز دوم هدفمندی» عنوان کرد.

21 آذر 1395، قرارداد خرید ۸۰ فروند هواپیما از «بوئینگ» آمریکا به امضا رسید.

21 آذر 1396، سومین کارت زرد مجلسی‌ها به کابینه دوازدهم به وزیر نفت رسید؛ بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت که برای پاسخ به سوال نمایندگان مجلس به بهارستان رفته بود، نتوانست با دفاع خود از اجرای طرح برندینگ جایگاه‌های سوخت که درباره حضور شرکت‌های توزیع‌کننده بنزین و گاز غیردولتی در اداره جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح است، نمایندگان را قانع کند.

21 آذر 1397، رئیس‌جمهوری از واگذاری مساله یارانه به استاندارها در بودجه ۹۸ خبر داد. حسن روحانی در جلسه هیات دولت، با بیان ضرورت تفویض یک سلسله اختیارات وزرا به مدیران کل در استان‌ها اظهار کرد: خوشبختانه امسال در بودجه، مساله یارانه هم به استان‌ها واگذار شده که استاندارها می‌توانند یارانه را خودشان دقت کنند و اگر افرادی نیازمند نبودند، یارانه آنها را برای آبادانی خود آن استان استفاده و بهره‌برداری کنند.

21 آذر 1398، فدرال‌رزرو آمریکا در پایان نشست دو روزه خود مطابق با انتظارات نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کرد.

21 آذر 1399، ارزش خودروساز الکتریکی آمریکا، تسلا، با تداوم جهش ارزش سهام این شرکت در ۲۰۲۰ برای اولین بار به ۶۰۸ میلیارد دلار رسید و این شرکت را به جمع پنج شرکت برتر اس‌اندپی آمریکا وارد کرد.

 

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مهدی سعادتی بودجه 1401 مذاکرات وین سایت غنی سازی نطنز اقتصاد در گذر زمان تاریخ اقتصاد اقتصاد ایران آلودگی هوا اومیکرون مهدی سعادتی بودجه 1401 مذاکرات وین سایت غنی سازی نطنز ایران و جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از هشتم اردیبهشت  با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از ۱۰۰ کشور و حدود ۸۰۰ شرکت ایرانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافته و استان کرمان نیز توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته است. 

غرفه استان کرمان در سالن ۴۱B  نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیات‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند. 

در حوزه نوآوری و محصولات جدید زنجیره ارزش خرما با تولید سرکه خرما و شکر خرما در نمایشگاه رونمایی شده است. 

محصولات شرکت مس شهید باهنر  در حوزه زنجیره ارزش ویژه تولید صنایع دستی،  اولین بار در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش گذاشته شده است. 

در حوزه گیاهان دارویی نیز شرکت‌های فعال این حوزه، محصولات خود را اعم از دمنوش‌های مختلف و محصولات آرایشی و بهداشتی تولید شده از گیاهان دارویی که زنجیره ارزش آنها کامل شده عرضه کرده‌اند. 

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در گروه‌های کالایی صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی تا ۱۲ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.   

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید